Profil

Her på siden har du mulighed for at læse mere om vores firma. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Murermester Kristian Bering

Berings Murerforretning ApS er din professionelle murer, som murer i Aarhus og omegn. Vi tilbyder en bred vifte af murerarbejde, så du kan være sikker på, at vi kan hjælpe dig. Har du nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud. 

Murer i Aarhus

Vores kompetencer

Er du på udkig efter en kompetent og fagligt dygtig murer, der kan realisere dine drømme inden for flisearbejde, facaderenovering, badeværelser, microcement og meget andet inden for murerbranchen? Så er du velkommen til at kontakte Berings Murerfirma ApS! Vi står klar til at hjælpe med det projekt, du har i tankerne.

Vi har stor erfaring i murerbranchen, hvor vi har arbejdet med et stort udvalg af alsidige arbejdsopgaver. Vi står klar til at hjælpe både private og erhverv, hvor vi primært har arbejdsgang i Aarhus og omegn.

Vi lægger stor vægt på ordentlig og punktlig kundeservice, hvor en aftale altid er en aftale! Vi sørger for at holde dig opdateret undervejs gennem hele processen fra start til slut, så du altid er med på hvor langt, projektet er nået – og hvornår du kan glæde dig til at se det færdige resultat.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på din opgave!

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder ud fra dine ønsker og behov.