Firma

Her har du mulighed for at læse lidt mere om vores firma og hvem vi er. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Murermester Kristian Bering

Berings Murer- og Tømrerforretning ApS er daglig ledet af murermester Kristian Bering. Kristian Bering bor i Hornslet, og har sin primære arbejdsgang i Aarhus og omegn samt nærområdet. Kristian Bering af udlært murer fra Aarhus Tech i 2014, og stiftede firmaet i 2015.

Kristian har stor bredde i sin erfaring, og arbejdet med mange forskellige arbejdsopgaver, men har særligt beskræftiget sig med etablering og renovering af badeværelser og toiletter.

Tømrerforretning
Firmaet er i 2018 blevet udvidet med en tømrerafdeling, som drives af Kristians bror Kasper Bering. Firmaet har derfor sidenhen skiftet navn.
Kasper Bering er udlært tømrer fra Aarhus Tech i 2014, og har en bred erfaring indenfor tømrerfaget.

Murer i Aarhus

Vores kompetencer

Er du på udkig efter en kompetent og fagligt dygtig murer og/eller tømrer i Aarhus og omegn, der kan realisere dine drømme for renovering eller tilbygning af boligen, så er du velkommen til at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe med det projekt, du har i tankerne.

Vi har stor erfaring med mange forskellige typer byggeprojekter – stort som småt – og har arbejdet med et stort udvalg af forskellige arbejdsopgaver. Vi står klar til at hjælpe både private og erhverv, og har primært arbejdsgang i Aarhus og omegn.

Vi lægger stor vægt på ordentlig og punktlig kundeservice, hvor en aftale altid er en aftale! Vi vægter det højt at sikre forventningsafstemning med dig, og sørger for løbende dialog og opdatering undervejs i hele processen.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud på din opgave!

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at henvende dig. Sammen drøfter vi dine muligheder ud fra dine ønsker og behov.